OK

Интериорното стъкло Lacobel е цветно и непрозрачно, лесно се почиства и притежава незаменими естетичните качества, благодарение на играта на сенки и отражения.

Идеи за банята от цветно интериорно стъкло

интериорно стъкло, стъклени панлеи, облицовки, плочки

Идеи за Баня

 

 

Използването на стъклени панели или плочки в банята, ще разчупи пространството и ще направи вашата баня уникална, благодарение на играта на светлина, сенки и отражения.

Интериорното стъкло Lacobel е цветно и непрозрачно, лесно се почиства и притежава незаменими естетичните качества.

Цветовото покритие, поставено на гърба на стъклото е предпазено от влагата и от надраскване от защитен филм, който също така предпазва и от нараняване, при евентуално счупване на панела, задържайки всички парченца.

 

Направете банята си стилна и уникална  с Lacobel стъклени панели, отговарящи на най-високите изисквания за комфорт, сигурност, естетика и дизайн.

Esstetic.bg Ви предлага повече от 32 цвята интериорно стъкло с марката Lacobel Safe + с предпазно фолио, което осигурява защита при счупване или срещу надраскване при монтажа на стъкления панел към стената.

Може да поръчате правоъгълни панели по зададени от вас размери, като в тях могат при необходимост да бъдат изрязани отвори за контакти, батерии и др.

Затвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистриралиРегистрация на нови потребители