OK

Lacobel дава нова насока за използването на цветното стъкло в интериора – не само като част от мебелите – като врати на гардероба, дрешника или шкафовете, но и като стенни панели и облицовки.

Идеи за интериора от цветно стъкло Lacobel

стъкло, интериорно стъкло, стъклени панели, облицовки

Идеи за Интериора

 

 

В допълнение към разнообразието от цветове и усещането за дълбочина и триизмерност, които са основните характеристики на интериорното стъкло Lacobel, esstetic.bg Ви предлага и някои идеи как да оформите пространството, използвайки промените на светлината.

Цветните стъклени панели, изполвани като акценти в дневната, хола или в спалнята, ви дават свободата да разширите визуално пространството, с повече финес и елегантност, отколкото с обичайно използваните за целта огледала.

Lacobel  дава нова насока за използването на цветното стъкло в интериора – не само като част от мебелите – като врати на гардероба, дрешника или шкафовете, но и като стенни панели и облицовки.

Цветното стъкло е като живо през целия ден, следвайки промените в светлината от сутринта до вечерта, в слънчево или мрачно време, то се променя непрестанно, никога не е едно и също.

Искате ли да промените нещо малко в интериора на дома или офиса си, което обаче да направи възприятието на пространството много по-различно -  разгледайте галерията с идеи на esstetic.bg!

Esstetic.bg Ви предлага повече от 32 цвята интериорно стъкло с марката Lacobel Safe + с предпазно фолио, което осигурява защита при счупване или срещу надраскване при монтажа на стъкления панел към стената.

Може да поръчате правоъгълни панели по зададени от вас размери, като в тях могат при необходимост да бъдат изрязани отвори за контакти, ел. ключове и др.

Затвори

Вход

Моля въведете Потребителско име и Парола за вход в системата!

Забравена парола

Моля въведете E-mail адрес, с който сте се регистрирали



Регистрация на нови потребители